fbpx

ER DU DEN RETTE FOR RCONTAINER?

I Rcontainer forstår man raskt at “Janteloven” ikke eksisterer. Det finnes ikke “tak” hos Rcontainer og kulturen i Rcontainer er enkelt og greit : Vi gir aldri opp!
Rcontainer søker de som tør å satse uansett hva andre sier. 
Vil DU være med en en annerledes reise? Da er det bare å søke!

Rcontainer AS ble etablert av 22 år gamle Richard Anfinsen Sandvik i 2007. Med mange hinder som har kommet både privat og i forretningslivet har Richard skapt vanvittige vekst siden oppstarten. Hvorfor? Han er en ambisiøs «Gründer» som aldri gir opp.
“Alt er mulig” filosofien, samt gründerblod fra både fars og mors siden har gjort Rcontainer til et av de mest spennende selskapene i container bransjen. I dag jobber Richard som » Business Development Manager» i selskapet og tar seg av strategi og utvikling.

Rcontainer har i dag fokus på følgende produkter: Moduler og byggmoduler TEK10, containere, lager containere, ombyggingsprosjekter og offshore containere. Siden oppstarten 2007 har veksten vært formidabel og i 2016 hadde gruppen Rcontainer en omsetning på over 60 millioner kroner. For å styrke bedriftens posisjon i markedet samt å sikre en fortsatt trygg, lønnsom drift, har Rcontainer bygget nytt hovedlager og verksted på Oppaker og hovedkontor i Lørenskog.

Send søknader til post@rcontainer.no

Vi ser frem til og høre fra akkurat deg!

Richard Sandvik

Richard Sandvik

Business Developer

M: +47 976 19 349

E: richard@rcontainer.no

Senol Kamburce

Senol Kamburce

CEO

M: +47 481 42 998

E: senol@rcontainer.no

 

Rcontainer

Rcontainer