fbpx

Montasje Team

Vårt verksted og montasje team ledes av Henrik Kurverud som dyktig tar seg og leder utførelsen av alle våre prosjekter i vårt selskap. Alt fra offshore sveising til enkel installasjon av en dieseltank eller en container. Det er stor spennvidde på alle våre prosjekter og vi har meget høye krav til kvalitet og utførelse.  Derfor har vi også et meget moderne utstyrspark og gode fasiliteter for å utføre jobben på alle våre prosjekter.

Kompetanse sveising:

-Standard sveising
-Aluminiums sveising
-Offshore sveising

Alt sveise arbeid kan utføres i vårt verksted eller på site.

 

Mobilt verksted:

Rcontainer har stort utvalg av utstyr som kan bli tatt med på mobile oppdrag. Vi har alt fra verkstedsbil, mobilt aggregat, sveiseapparat, bo modul, arbeidscontainer for arbeid lokalt hos kunde. Samt en i gjennomført strategi for å holde kostnadene lave hos kunden.
Alt fra oppdrag i Kirkenes til Lindesnes har blitt utført, i både lett og vanskelig terreng. Pga. gode kostnadseffektive løsninger blir vi ofte valgt som utførende part for installasjon av våre produkter.

Kraning og løft

Rcontainer har lang erfaring med håndtering og assistanse av mest mulig effektivt kranarbeid.
Kraning er i en hvert prosjekt en relativt dyr og løpende kostnad. Pga. av god planlegging og kjennskap til våre produkter så sørger vi for effektiv kraning og kan senke kostnadene for kunden opp til hele 50-80%. Dette har med erfaring med mobiliserings arbeid for kranbil, mest mulig effektiv plassering, riktig kranbil, levering av utstyr til korrekt tid og samkjøring.

Verksted:

Rcontainer sitt verksted er helt nytt og består av en meget moderne maskin park med de fleste fasiliteter samt utvendig lagrings område på hele 4 mål.

Utstyrspark:

– platesaks
– platebøyer
– maskindrill med fres
– automatisk båndsag for stål
– sveiseapparat 1
– sveiseapparat 2
– mobil Plasmaskjærer
– CNC plasmaskjærer
– Aluminiums sveise apparat
– 9 tonns truck
– 1 tonns truck
– 5 tonns traverskran
– Trykkluft utstyr
– Malingsrom

Rcontainer

Rcontainer