fbpx

Shipping & Transport

Stor del av alle våre oppdrag innebærer shipping og transport. Enkle og avanserte oppdrag med store og små produkter fra offshore containere som er 4 m i bredden og kan kun fraktes om natten til transport av 20 ft. shipping containere med tog, bil eller båt.

En fordel med de fleste av våre produkter er at de er standardisert for internasjonal shipping og transport. Dette gjelder spesielt våre containere og moduler. Disse er laget i henhold til ISO mål som er et standardisert system for frakt av produkter med fly, båt, tog og bil. Dette gjør det kostnadseffektivt for oss og levere varene.

 

Vi leverer enkelt og greit, over hele verden!

Containere:

Containeren er tilpasset internasjonal mål for container transport. Den er dimensjonert for løft, fastspenning og sammensetning.

Containeren kan sendes med båt, bil, fly og tog. Våre standard containere er ISO dimensjonert i henhold til  internasjonal standard 1161.

Det er flere varianter for transport. Dette utgjør en stor kostnad under kjøp for en kunde. Derfor kan vi tilby 3 forskjellige transport varianter for våre kunder for og gi et redusert kostnadsbilde.

Moduler og containere – Eksempel på transport.

4 stk 10 ft. containere. Med mulighet for lasting av 8 og 6 ft containere innvendig.


2 moduler – kombinasjons transport.
Som regel kontor/sanitær enheter som leveres ferdig montert dirkete til kunde.
For tre moduler leveres alle modulene ferdig montert.


5 moduler – kombinasjons transport.
1 modul leveres ferdig montert, som regel. Sanitær modul og 4 stk kontor moduler.
Levering etter avtale.


8 moduler – kombinasjons transport.
Alle modulene leveres umontert.
8 stk moduler.
På bestilling.

Være obs på at avlastning må gjøres på stedet av kunde dersom ikke annet er avtalt. Men vi kan tilby levering med kranbil eller sidelaster.

Vi leverer over hele verden.

Ta kontakt så gir vi deg et godt alternativ for transport.

Rcontainer

Rcontainer