loader
Søk search-image
Bruksområder

Bruksområder

Rcontainer > Vogner > Bruksområder

I vår produktportefølje vil du finne mobile kontorer, spise- og entreprenørbrakker, toaletter, og helikopterbrakker. Alle våre brakker er designet ved bruk av 3D CAD for å bruke minst mulig plass uten å miste brukervennligheten. Det er viktig for oss at våre mobile løsninger har god innredning og er komfortable å bruke. Dette får vi til ved å kombinere spesialtilpassede møbler av kvalitet og gode fargekombinasjoner.

 

 

Kontorer

Våre mobile løsninger for kontorer passer perfekt for deg som jobber med prosjekter uten fast lokasjon. Vi har tilgjengelig kontorer for både 4 og 6 personer.

 

Spise- og entreprenørbrakker

Vi tilbyr spise- og entreprenørbrakker fra 4 til 6 personer med eget toalett. På noen av våre modeller tilbyr vi også eget praktisk verktøyrom som gjør det enkelt å ha kontroll på verktøyene som tilhører bedriften.

 

.   

 

Toaletter

Toalett er viktig for å ha gode forhold på byggeplassen. For å øke effektiviteten kan det være smart å supplere med flere frittstående toalettbrakker for å minske avstandene mellom toalettfasilitetene.

 

 

Brakkekontor for helikopter

Vi har egne tilpassede brakkekontorer for helikopter. Disse brakkene har egne løftekroker som gjør det enkelt å frakte brakken til ønsket lokasjon. Foreløpig tilbyr vi brakkekontor i 2 forskjellige vektklasser, 230 kg og 310 kg.

logo-popup
For å kunne vise riktig pris trenger vi å vite om du vil handle som bedrift eller privatperson
Banner Image

HVEM VI ER

Vi er ikke bare en bedrift. Vi er en sjel. Vi har følelser, meninger, erfaringer, egenskaper og idéer. Vi elsker å skape, og særlig når utgangspunktet har vært «ingenting».

Les hele historien

Kontaktskjema