loader
Søk search-image
Teknisk

Teknisk

Rcontainer > Vogner > Teknisk

Alle våre mobile løsninger er konstruert etter strenge krav til kvalitet.

Isolasjon

REBLOCK WAGON bruker armert glassfiberlaminat av høy kvalitet med 47 mm ekstrudert polystyren (XPS) skum. Tykkelse på tak, vegger og gulv er følgende: 55 mm, 50 mm og 60 mm. Panelbeslagene er laget med tenonfuger/tappsammenføyning for å minimere kuldebroer, og gi karosseriet maksimal styrke og tetthet. Den gode isolasjon er tilpasset nordiske vintre og reduserer energimengden brukt til oppvarming. Belegget er UV-motstandsdyktig, enkel å vedlikeholde og forblir skinnende hvit i flere år fremover.

 

Dører og lås

Låssystemene våres blir levert fra ASSA/ABLOY som er tilpasset de nordiske værforholdene. Dette gjør at dørene fungerer optimalt under harde værforhold. Med låsene følger det 6 nøkler av egen nøkkelserie, og egne nøkkelkoder. Dørene til toalettene har indikatorlås som viser om toalettet er ledig eller opptatt.

Dørprofilene er laget av anodisert aluminiumslegering egnet til utendørs bruk, og tåler all slags vær året rundt. Doble EPDM-pakninger gjør at døråpningene er helt vanntette. I tillegg bruker vi innbruddsikre hengsler i aluminium.

 

Trapper

Trappene er varmforsinket med antiskli. Trappene er flyttbare og lette, og kan enkelt festes til dørene. Vi har flere forskjellige trappeløsninger tilgjengelige: flyttbare trapper, faste trapper, ulike størrelser, rekkverk, osv…

 

Bord og benkeplater

Bord og benkeplater er laget av kompakt / glassfiber / HPL-materiale som er 100% vanntett og fuktighetsresistent. Dette gjør det lett å rengjøre flatene.

 

Elektrisk

Det elektriske i våre mobile løsninger følger EN 60-439-3 Standarden, og blir montert av autorisert personell. Det følger med elektrisk koblingsskjema som inneholder testrapporter. Dette er med på å kvalitetssikre at alle elektriske tilkoblinger har blitt utført korrekt og reduserer risikoen for at noe løsner ved transport eller på grunn av vibrasjon. Strømtilkobling til brakkene er enten 3-fas 16A, 3-fas 32A, eller 5-fas 16A. Strømtilkoblingene varierer etter hvor mye strøm som kreves av brakkene. Det følger også med forskjellige adaptere inkludert, noe som gjør det mulig å hente strøm fra ulike stikkontakter.

 

Understellet

Understellet til de mobile løsningene er kraftige og er varmegalvanisert. Det følger med lys og bremser som oppfyller kjøretøyforskriftene, støttebein i rustfritt stål og hjulene er levert med helårsdekk.

 

Annet

Utover dette så er de mobile løsningene tilpasset med kraftige jockeyhjul, LED-lys IP65 med bevegelsessensor.

 

Flere konstruksjonsdetaljer

Under finner du detaljene rundt konstruksjonene vi har brukt for å få en optimal brakke bygget for nordiske forhold.

 

Tak

Glassfibertaket har eget rennsystem som sikrer at det ikke blir liggende vann på taket. Takpanelene er laget av 5 mm støpt glassfiberform med 47 mm ekstrudert polystyren (XPS) skum og glassfiberlaminat.

 

Vegg

Veggpanelene er laget av sandwichelementer med glassfiber på begge sider. Mellom glassfiberne har vi lagt 47 mm ekstrudert polystyren (XPS) skum og glassfiberlaminat.

 

Gulv

Gulvpaneler er laget av 2 mm homogen PVC, kryssfiner, 47mm ekstrudert polystyren (XPS) skum og glassfiberlaminat.

 

Sandwich-materialet

Sandwich-materialet blir laget av rillet ekstrudert polystyren (XPS) 300 skum med tappsammenføyning, forsterket glassfiberlaminat og Kömmerling lim.

logo-popup
For å kunne vise riktig pris trenger vi å vite om du vil handle som bedrift eller privatperson
Banner Image

HVEM VI ER

Vi er ikke bare en bedrift. Vi er en sjel. Vi har følelser, meninger, erfaringer, egenskaper og idéer. Vi elsker å skape, og særlig når utgangspunktet har vært «ingenting».

Les hele historien

Kontaktskjema