loader
Byggeprosessen

Byggeprosessen

Rcontainer > Byggmoduler > Byggeprosessen

Produksjon – 90% bygges ferdig under tak!

RCONTAINER® produserer prefabrikkerte toppkvalitets elementstrukturer og prefabrikkerte elementhus ved hjelp av moderne helautomatiske CNC robot-enheter og erfarne ansatte som har igjennnomgått spesialopplæring. Våre produkter tar utgangspunkt i internasjonale konstruksjonsstandarder (Dvs. TEK10, RYL, EUROCODE 5, RT catalogue) og ISO 9001:2015 kvalitetsstandarden.

«Vårt moderne produksjonsanlegg ligger i nærheten av Tallinn, Estland – i landsbyen Tõdva, i Saku kommune – med beliggenhet på en 3,5 hektars tomt. Det totale området til produksjonsanleggene er på over 6000 m². Hvis du er interessert kan du komme direkte til fabrikken vår for å ta en nærmere titt på produksjonsprosessen!

Fakta om produksjon:

  • Elementhus og strukturer: 15.000 m2 i måneden
  • Bygge moduler opp til L4,5 x K4,2 x P12,5m
  • Produksjonsområde: 7.800 m2

Fordeler med RCONTAINER® sin produksjonsprosess

Sammenlignet med mange av våre konkurrenter, er noen av RCONTAINER® sine fordeler industrielle enheter på topp nivå og en vesentlig høyere verdikjede – hos RCONTAINER® begynner verdien av tømmer allerede å øke ved behandlingen arbeidstykkene fra trelasten.

I motsetning til våre konkurrenter, kjøper vi ikke høvlede materialer som er kalibrert til endelige dimensjoner, men tørket sagmateriale av høy kvalitet som vi bruker til å produsere det nødvendige materialtverrsnittet (først ved å sortere ut det sagede materialet etter styrke, endeskjøte det, kalibrere det og høvle det).

Takket være en betydelig lengre forsyningskjede, kan vi tilby våre kunder raskere leveringstider, et mer fleksibelt valgav kryss-seksjoner og belegger, for ikke å nevne de mest gunstige prisene. Vi er mindre avhengige av leverandørene våre og kan derfor tilby våre kunder høyere leveransesikkerhet.

Det er derfor at RCONTAINER® er av den tro at tømmer av topp kvalitet kan garanteres ved at selskapet som produserer trehusene dekker mest mulig av treforedlingprosessen.

Vi tror at det er viktig å kontinuerlig oppdatere teknologi og en stabil kvalitet, og vi er alltid på utkikk etter mer effektive løsninger. For å sikre kvaliteten har vi utviklet et bestemt kvalitetssystem som tar utgangspunkt i nøye utvalgte råvarer og slutter med produktsforpakningen som er sikret for alt vær. Vi har utviklet eksplisitte krav til kvalitet og kontrollsystemer for hver produksjonsenhet.

 

Utstyr

 

Hundegger K2

Helautomatisk CNC-maskin for produksjon av trehus – Hundegger K2 er et av verdens ledende helautomatiske CNC-treforedlingsanlegg og er beregnet på produksjon av detaljer i treverk i tillegg til at det kan brukes for å produsere de mest intrikate løsninger.

Huset prosjekteres ved hjelp av 3D-programmer (AutoCad, HsbCad, etc.), og designen sendes elektronisk til Hundegger K2s hovedmaskin, og brukes til produksjon av tredetaljer i CNC-treforedlingsanlegget.

 

Hundegger Speed-Cut S-C3

Speed-Cut SC-3 er hovedsakelig designet for rask og presis skjæring, samt enklere bearbeiding (boring, fresing, merking).

Enheten gjør at tre kan bearbeides med et tverrsnitt på 20 x 40 mm til 160 x 450 mm.

Speed Cut har to transportsystemer som fungerer uavhengig av hverandre; Den gir rask og nøyaktig ved håndtering og svært korte behandlingstider uten å justere.

 

Weinig Powermat 2000

En av de største fordelene med oss fremfor andre trehusprodusenter er det faktum at ca 90% av de høvlede trematerialene som brukes til å konstruere husene våre produseres av fabrikken selv (ikke kjøpt), takket være dette kan vi tilby våre kunder den beste kvaliteten og kontroll over distribusjonskjeden fra begynnelse til slutt. I tillegg til maskinprofilerte tømmervegger og trerammer, produserer vi også andre høvlede materialer til vegger, tak, trerammevegger, takkonstruksjoner, terrasser og balkonger.

Vi bruker Weinig Powermat 2000 XL 4 firkanthøvel til vårt høvlede materiale for å oppnå topp kvalitet. Firkanthøvelens 6 spindler roterer 10000 ganger/minuttet og sikrer at trematerialene får en perfekt overflate. Å høvle forskjellige profiler er lekende lett fordi det kun tar noen få sekunder å bytte ut høvelens PowerLock verktøy/blad. Etter hvilken profil kan høvelens kapasitet være på opp til 60 meter per minutt. Den gjennomsnittlige høvlede materialvolumet under et 8-timers skift er på ca 20.000 meter.

 

 

Randek BS 20

RCONTAINER® sine prefabrikkerte elementer fremstilles på et toppklasses montasjebrett kalt Randek BS 20 l.

Våre prefabrikkerte elementer oppnår en så høy kvalitet takket være Randek BS 20, et sommerfuglbord med automatisk komprimering og forflytningsfunksjon, som i tillegg til høy hastighet også sikrer stivhet og stabilitet i detaljene.

Montasjebrettet Randek BS 20 er funksjonelt, og gjør det mulig å produsere elementer av ulike lengder, tykkelser og bredder.

De maksimale dimensjonen på elementene som tilbys er 3 x 12 m.

 

Pakking og transport av treelementer og moduler

RCONTAINER® emballerer elementene som er fremstilt i tørre fabrikkomgivelser i værbestandig plastfolie. Vi bruker UV-bestandig gjennomsiktig plastfolie, slik at elementenes kvalitet og tilstand kan kontrolleres til enhver tid uten å måtte ødelegge emballasjen. Takket være høykvalitets emballering krever elementene ingen ytterligere beskyttelse mot værforhold når de står på byggeplassen i opptil fire uker.

Før forsendelse av modulene fra fabrikk til objekt, de er dekket med et varmekrympbart filmbelegg som bidrar til å beskytte dem mot regn, vind og sol. Modulene leveres til byggeplassen med lastebil.

Moduler maksimale målere:

  • Bredde: 4,5m
  • Lengde: 12,5m
  • Høyde: 4,2m

Produksjon av prøveartikler

For å verifisere materialets egnethet i materialene, det visuelle utseende og samsvar med designen, er vi klare til å produsere prøveelementer. Det gir sikkerhet for store prosjekter at materialene som brukes og komponentene i bygningen oppfyller kravene.

logo-popup
For å kunne vise riktig pris trenger vi å vite om du vil handle som bedrift eller privatperson
Banner Image

HVEM VI ER

Vi er ikke bare en bedrift. Vi er en sjel. Vi har følelser, meninger, erfaringer, egenskaper og idéer. Vi elsker å skape, og særlig når utgangspunktet har vært «ingenting».

Les mer

Kontaktskjema

Fortell oss hva du leter etter

reblock

REBLOCK AS

Eiendomsprosjekter Leilighetsbygg Prosjektering Anbud
rcontainer

RCONTAINER AS

Stålmoduler Containere Modulvogner Ombygging