Personvernerklæring

Personvernerklæring

1. Hvem er behandlingsansvarlig?
Denne personvernerklæringen gjelder for Rcontainer AS sine nettsteder. Rcontainer AS er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsiden www.rcontainer.no.

2. Hva er formålet?
Våre registreringer inneholder kun informasjon som personen frivillig gir oss og vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.
Informasjonen innhentes kun for å:
– ta kontakt for å tilby relevante produkter og tjenester samt for å yte god kundeservice
– sende relevant informasjon
– få tilgang til våre produkter og tjenester

3. Hva er det rettslige grunnlaget?
Det rettslige grunnlaget for behandlingen av personvernopplysninger er basert på frivillig, uttrykkelig og informert samtykke.

4. Hvilke personopplysninger behandles?
Eksempler på informasjon som innhentes og registreres:
– Firmanavn
– Kontaktperson
– Firmaadresse/fakturaadresse
– Telefonnummer og e-postadresse
– Informasjon om din bruk av nettsiden, blant annet i form av hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse

Rcontainer AS samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer eller opplysninger om personlige betalingskort.

5. Hvor hentes opplysningene fra?
Rcontainer AS henter opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider www.rcontainer.no etter:
– utfylling av kontaktskjema
– ønske om informasjon et av våre produkter eller tjenester
– kjøp av produkter eller tjenester på våre nettsider
– nedlasting av dokumenter fra våre nettsider
– påmelding til å motta nyhetsbrev eller blogg på e-post

6. Er det frivillig å gi fra seg opplysningene?
Det er frivillig å oppgi personopplysninger til Rcontainer AS.
Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til noen av våre produkter eller tjenester.

7. Utleveres opplysningen til tredjeparter?
Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Rcontainer AS bruker underleverandører til utvikling og vedlikehold av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Rcontainer AS.

8. Hvordan slettes og arkiveres opplysningene?
Informasjon innhentes gjennom skjemaer på www.rcontainer.no som lagres i vårt CRM-system. Informasjonen slettes på oppfordring ved å kontakte post@rcontainer.no eller når vi får opplysninger om endringer i arbeidsforholdet fra arbeidstaker eller arbeidsgiver.

9. Hvilke rettigheter har den registrerte og hvilke lands lovverk gjelder?
Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til gjeldene personopplysningslov i Norge.

I tilfeller der behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

10. Hvordan sikres opplysningene?
Ansatte i Rcontainer AS har tilgang til selskapets CRM-System via personlig pålogging og har taushetsplikt i forhold til behandling av personopplysninger som er registrert i systemet.

Dersom du mener at Rcontainer AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

11. Bruk av Informasjonskapsler / Cookies
På dette nettstedet logger vi helt anonymt informasjon om alle besøkende. Til dette bruker vi cookies (informasjonskapsler). Hovedsakelig brukes cookies for trafikkmåling og optimalisering av innhold. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette, eller finn ut hvordan du kan håndtere cookies på dine enheter her.

11.1 Informasjonskapsler – hva er det?
Informasjonskapsler eller «Cookies» er en standard teknologi de fleste nettsider benytter seg av i dag. En cookie er en liten tekstfil som legges i din nettlesers internminne og gjør at vi kan se hva du slags aktivitet du gjør på nettsidene våre, og hvilket innhold som blir presentert for deg. Videre samler vi blant annet inn informasjon om navigasjon, tid for besøk og nettleserversjon med mer. Dette er for å best mulig å tilpasse innholdet på vårt nettsted til deg som bruker. De fleste nettlesere (Google Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari, osv.) er stilt inn til å godta cookies automatisk, men du kan selv velge å endre innstillingene slik at cookies ikke blir akseptert. Vi gjør oppmerksom på at det vil føre til at mange nettsider ikke vil fungere optimalt om du ikke aksepterer cookies.

11.2 Slette informasjonskapsler
Normalt sett er de fleste nettlesere stilt inn til å godta cookies. Vi gjør oppmerksom på at du kan slette cookies ved å følge instruksjonene for sletting av informasjonskapsler i din nettleser. Du finner informasjonen om dette i “Hjelp”-funksjonen i nettleseren din. Vær oppmerksom på at å begrense tilgangen til cookies kan påvirke funksjonaliteten på nettstedet vårt.

Dette er Rcontainer

Rcontainer AS ble etablert av 22 år gamle Richard Anfinsen Sandvik i 2007 med en idé om å tilby moduler og containere kombinert med gode transportløsninger.

Les hele historien

Kontaktskjema