loader
Kvalitet

Kvalitet

Rcontainer > Byggmoduler > Kvalitet

Reblock® Gruppen ble født i ekstremvær hvor naturkreftene gjorde vårt opphav vanskelig. Men når man blir født i røff og sterk nordisk natur, da tror man at det skal være sånn. I et slik opphav er det kun en ting som holder, ekte nordisk kvalitet.

I en verden hvor alle er like, vil vi være unike og gjøre det vi har tro på. Vi følger ikke alle andres forventninger – nei, vi følger vår plan. Og den planen er større enn andres forventinger. 

I REBLOCK bygger kvaliteten oppunder akkurat denne filosofien. Derfor kan du forvente at alt det vi leverer er kvalitet fra A til Å. 

For vi er ikke en vanlig bedrift. Vi er REBLOCK. Det andre ser på som problemer, det elsker vi å løse. For vi er avhengig av å si “ja”. For ellers ville vi vært som alle andre. Der begrensninger og realisme styrer. Sånn komme vi aldri til å bli.

Vi er genuint opptatt av å tilfredstille våre kunder. Vi bruker erfaringen vår for å sørge for at alt skal gå som det skal, og at det vi leverer er av ekte nordisk kvalitet, som vi kan være stolte over hele livet. 

Kvalitetssystem

For å sikre at den nordiske kvaliteten blir levert i alle ledd, har REBLOCK utviklet et grundig kvalitetssystem som sikrer at det vi leverer tåler harde nordiske forhold. Vi tror at det er viktig å kontinuerlig oppdatere teknologi og en stabil kvalitet, og vi er alltid på utkikk etter mer effektive løsninger. Vårt kvalitetssystem tar utgangspunkt i nøye utvalgte råvarer og slutter med produktsforpakningen som er sikret for alt vær. Vi har utviklet eksplisitte krav til kvalitet og kontrollsystemer for hver produksjonsenhet. Grundige inspeksjoner og streng kvalitetskontroll før levering.

Produksjon under tak gir gode forutsetninger for kvalitet

Den største fordelen med modulbygg som byggemetode er måten bygget blir produsert på. En produksjonslinje under tak som ikke er utsatt for vær og vind gjør at muligheten for feil og mangler er minimal. På en produksjonslinje for modulbygg er det gode kvalitetssikringssystemer, gjentatte arbeidsoppgaver og derfor større mulighet for å avdekke avvik under trygge forhold. 

Ansatte

Gode kvalitetsikringssystemer og arbeidsoppgaver de ansatte kjenner godt til, gir en trygg produksjon for alle involverte.

Standarder

Våre produkter tar utgangspunkt i internasjonale konstruksjonsstandarder (Dvs. TEK10, RYL, EUROCODE 5, RT catalogue) og ISO 9001:2015 kvalitetsstandarden.

Sertifikater

Serifikatene som vi har anskaffet oss er en viktig del for å sikre at kvaliteten opprettholdes i alle ledd. Blant disse sertifikatene finner du: Sentralt godkjent, Mesterbrev, Nelfo, Achiilles JQS, StartBANK, RENAS.

Les mer om våre sertifikater her –>

Kjente merkevarer og leverandører

Som en del av et gjennomarbeidet kvalitetssystem er det viktig at merkevarer og leverandører kan gå god for produktene og tjeneste sine. Derfor bruker vi nøye utvalgte merkaverer og leverandører for å sikre en gjennomført følelse av kvalitet som tåler harde nordiske forhold.

logo-popup
For å kunne vise riktig pris trenger vi å vite om du vil handle som bedrift eller privatperson
Banner Image

HVEM VI ER

Vi er ikke bare en bedrift. Vi er en sjel. Vi har følelser, meninger, erfaringer, egenskaper og idéer. Vi elsker å skape, og særlig når utgangspunktet har vært «ingenting».

Les mer

Kontaktskjema

Fortell oss hva du leter etter

reblock

REBLOCK AS

Eiendomsprosjekter Leilighetsbygg Prosjektering Anbud
rcontainer

RCONTAINER AS

Stålmoduler Containere Modulvogner Ombygging