loader
Modulkonsept

Modulkonsept

Rcontainer > Byggmoduler > Modulkonsept

Modulbygg kan være både permanente og flyttbare – hos RCONTAINER® får du begge deler. Vi bygger modulbaserte bygg tilpasset hvert enkelt prosjekt. Med andre ord: En fleksibel byggemetode med særs kort leveringstid.

Modulbygg – fremtidens byggemetode

Modulbygg blir stadig mer utbredt, både i Norge og resten av verden. Det er en effektiv og kostnadsbesparende måte å bygge på. Det finnes mange grunner til å velge modulbygg fremfor konvensjonelle bygg. Innendørs produksjon i kontrollerte forhold og enkel logistikk er bare to av dem. Byggemetoden er også mindre belastende for nærmiljøet, da byggetiden på stedet er svært kort, sammenliknet med tradisjonell byggemetode.

Modulbaserte bygg byr på mange spennende løsninger, og byggene kan tilpasses alle formål. Alt fra kontorlokaler og skoler, til leilighetsbygg og sykehus kan bygges på denne måten.

Tar måneder å bygge – fremfor år

Det folk flest forbinder med modulbygg er den raske og effektive byggeprosessen. Hvis du velger å bruke modulbygg, vil bygget kunne stå klart på måneder, fremfor år. Lages inventar ferdig under modulproduksjonen, vil du kunne montere komplette bygg på få dager. Grunnmuren støper du samtidig som modulproduksjonen pågår, og bygget vil stå ferdig på null komma niks.

Trygg produksjon under tak

Som nevnt er en av de store fordelene med modulbygg måten det blir produsert på. En produksjonslinje under tak, beskyttet mot vær og vind, minimerer risikoen for feil og mangler. På en produksjonslinje for modulbygg avdekkes avvik under trygge forhold. Gode kvalitetssikringssystemer og arbeidsoppgaver de ansatte kjenner godt, gir en trygg produksjon for alle involverte.

Les mer om byggeprosessen her

Modulbygg som byggemetode til offentlige og private bygg

Modulbygg tilpasset dine behov

Byggmodulene er fleksible, og kan tilpasses dine behov. Trenger du kjøkken, kontor, bad, heis, stue, soverom, terrasse, inngang, trapper, panoramavinduer, kjølerom, peis eller sauna? I vår verden er det kun fantasien som setter grenser.

Vi er løsningsorienterte, og stolte av tilpasningsdyktigheten vår. Uansett om det er snakk om pris, utforming, tekniske tilpasninger, leveringstid, lokale forhold eller krav fra det offentlige – vi sørger for at modulbygget møter dine behov.

Permanente bygg sikrer investeringen

Mange forbinder modulbygg med noe midlertidig. Det er nok mye sannhet i at de leveres som midlertidige bygg, men ender opp med å bli stående i år etter år. Vi anbefaler å vurdere å sette opp bygget permanent. Ja, det vil være en større investering, men du vil få en betydelig høyere annenhåndsverdi.

Produksjonen av midlertidige TEK-godkjente moduler for det norske markedet er krevende. Dette fører til minimal forskjell på å produsere midlertidige moduler, sammenliknet med permanente moduler.

plantegning modulbygg

Fordeler med permanente modulbygg

  • En høyere annenhåndsverdi på bygget
  • Mulighet til å omplassere bygget som fast installasjon et annet sted
  • Tomt med permanent bygg øker verdien på området og du slipper å oppgradere til et nytt bygg ved senere anledning
  • Et permanent modulbygg kan enkelt bygges ut ved behov
  • Verdien til et permanent bygg på tomten vil øke med tiden
logo-popup
For å kunne vise riktig pris trenger vi å vite om du vil handle som bedrift eller privatperson
Banner Image

HVEM VI ER

Vi er ikke bare en bedrift. Vi er en sjel. Vi har følelser, meninger, erfaringer, egenskaper og idéer. Vi elsker å skape, og særlig når utgangspunktet har vært «ingenting».

Les mer

Kontaktskjema

Fortell oss hva du leter etter

reblock

REBLOCK AS

Eiendomsprosjekter Leilighetsbygg Prosjektering Anbud
rcontainer

RCONTAINER AS

Stålmoduler Containere Modulvogner Ombygging