loader
Våre tjenester

Våre tjenester

Rcontainer > Byggmoduler > Våre tjenester

RCONTAINER® som totalentreprenør

Rcontainer leverer de fleste av prosjektene våre som totalentreprenør.

Dette betyr at vi levere ditt produkt uten at dere behøver å tenke på alle detaljer som må på plass i et byggeprosjekt. Vi tar hånd om prosjektering, byggesøknader, søknader til arbeidstilsynet, søknader til vann og avløp, produksjon, transport, koordinering mellom alle instanser, grunnarbeider, fundament og ferdigstilling før overlevering.

Byggeprosjekt kan føles som en komplisert og uoverkommelig prosess å sette i gang med, Rcontainer vil da kunne navigere prosjektet gjennom den byråkratiske jungelen som er framfor prosjektet. Vi har gjennom løsningsorienterte tilnærming og innovative tilpassinger funnet mange konstruktive løsninger for våre kunder.

Det er svært mange problemstillinger som må avklares gjennom en byggeprosess. Rcontainer jobber aktivt for å kunne levere akkurat det kunde ønsker, samtidig som vi informerer og veileder om lover og krav som følger med og finner løsninger på alle utfordringer som dukker opp. Rcontainer passer på at prosjektet avklarer f.eks:

  • Rør og kabler i grunnen, kvikkleira, sand, fjell, veiretter, naboforhold, reguleringsplaner, avstand til bekk, avstand til sjø, osv.
  • TEK17, brannrapport, statiske beregninger, akustikk, universal utforming, merking og kontrastfarger, dagslysforhold, innvendige lysforhold, lydsmitte, vegstøy, trykktesting, våtromsnormen og uavhengig kontroll, elektro og NEK400, luftberegninger, osv.
  • Søknader. Avklaring av aktuelle ansvarsretter som berører prosjektet, koordinering og innhenting av ansvarsretter, beskrive og argumentere for byggeprosjektet, tilpassing til nødvendig regelverk, dispensasjon, osv.

For å kunne stå ansvarlig for byggeprosjekter, må totalentreprenøren ha relevant kompetanse for de områdene de leverer på eller ha samarbeidspartnere som har denne kompetansen. Denne kompetansen kan vises som et nasjonalt godkjenningsbevis som kalles sentral godkjenning eller så kan det søkes om godkjenning av kompetanse i hvert prosjekt. REBLOCK har sentral godkjenning og i tillegg avtale med flere gode samarbeidspartnere.

Vi i Rcontainer finner gleden i å kunne hjelpe våre kunder til å kunne få realisert sine prosjekt uten at de skal gå seg vill i byråkratijungelen, vi er guide og kommer alltid frem.

Prosjektering

RCONTAINER® ferdigprosjekterer alle prosjekter ut fra avtalt omfang. Enten som “modulleverandør” eller “totalentreprenør”. I prosjekteringsrunden blir samtlige fagfelt som byggeteknisk, elektro, VVS og fundament gjennomgått. Vi avtaler møter med kunder og underleverandører for at totalopplevelsen blir god. Du som kunde vil holdes løpende informert om fremgang i prosjektet.

Budsjett

Budsjett og kostnadsrammer er det viktigste for våre kunder som ofte baserer prosjektene sine på rammer gitt av banken. Sammen med kunden finner vi de beste løsningene som gir maks utnyttelse av bygget samtidig som tomtareale optimaliseres.

Tekniske tegninger

Vi leverer full teknisk dokumentasjon på byggets oppbygging – FDV. Omfanget av dokumentasjonen varierer fra prosjekt til prosjekt og ut fra tekniske krav. RCONTAINER® har egen avdeling som tegner både plan- og tekniske byggetegninger inhouse.

Fundament

Fundamentet blir prosjektert ut fra grunnforhold og bygget. Det er mange løsninger vi kan levere. Noe som ofte blir brukt er standard ringmur hvor systemer som Vartdal er en gjenganger.

Vi tilbyr også punkt-fundamentering og mulighet for helstøpt såle. Eventuelt en kombinasjon, alt etter hvordan helheten av prosjektet blir utformet. RCONTAINER® tilbyr også nye skruløsninger som i flere prosjekter har vist seg å være svært kostnadsbesparende.

Elektro

All elektroinstallasjon er utført iht. NEK400 med skjult utførelse. For permanent bygg blir sluttkontroll og samsvarserklæring utført lokalt etter at bygget er montert opp og sammenkoplet. Det er enten 230 eller 400 volt tilkopling, eller mulighet for kombinasjonsløsning. Svakstrømsanlegg som brann, telefon og data kan installeres iht. kundens ønsker.

Ventilasjon

Midlertidige bygg leveres normalt med mekanisk ventilasjon eller mini-ventilasjon som “VL100”. For permanente bygg leverer vi ventilasjon iht. de krav som blir satt for antall personer som skal oppholde seg i bygget. Skjulte eller åpne rørgater.

Sanitær

Skjult installasjon med rør i rør system og fordeler-skap. For permanentbygg leveres det med støpte gulv på bad med fall, fliser på gulv og vegger og gode kvalitetsprodukter for det sanitære anlegget som Ifö, Gustavsber eller tilsvarende. Fullstendig dokumentasjon medfølger det sanitære anlegget. Enkel utvendig tilkopling i enden eller under modulene.

Brann

Blir prosjektert ut fra behov kunden måtte ha. Alle våre midlertidige konstruksjoner av tre blir produsert med minimum EIR30 for vegger, tak og gulv. For permanente moduler blir de prosjektert iht. krav som kommer frem under prosjekteringen med full brannteknisk dokumentasjon. Videre levering av utstyr som sprinkleranlegg, brannslukningsapparat, brannalarmsystem og nødmerking kan integreres i våre leveranser.

Søknader

Søknader er en stor og viktig del av prosessen med å sette opp bygg. Hensikten med reglene er å sikre høy kvalitet. Det er viktig å starte tidlig med byggesøknad og at all dokumentasjon blir utarbeidet korrekt for å unngå forsinkelser. RCONTAINER® hjelper deg med utarbeidelse av alt fra forenklet byggesøknad til komplett rammesøknad.

Montering

Modulene er klargjort for kraning når de ankommer byggeplassen. Godkjente løfte-ører blir enkelt skrudd inn i konstruksjonen for permanente bygg. For midlertidige moduler er det integrerte, fastmonterte løfte-ører.Modulene kommer med alle deler integrert i modulen, noe somgir rask montering på stedet. Modulene leveres inntil 95% ferdig pr. enhet og kan enkelt kranes på fundament for tilkopling av el- og sanitære systemer. RCONTAINER® har egne monteringsteam for små og store prosjekter over hele landet.

logo-popup
For å kunne vise riktig pris trenger vi å vite om du vil handle som bedrift eller privatperson
Banner Image

HVEM VI ER

Vi er ikke bare en bedrift. Vi er en sjel. Vi har følelser, meninger, erfaringer, egenskaper og idéer. Vi elsker å skape, og særlig når utgangspunktet har vært «ingenting».

Les mer

Kontaktskjema

Fortell oss hva du leter etter

reblock

REBLOCK AS

Eiendomsprosjekter Leilighetsbygg Prosjektering Anbud
rcontainer

RCONTAINER AS

Stålmoduler Containere Modulvogner Ombygging