loader
Containere til smittevern og smittekontroll mot coronaviruset

Containere til smittevern og smittekontroll mot coronaviruset

Rcontainer > Containere > Containere til smittevern og smittekontroll mot coronaviruset

Coronaviruset sprer seg raskt, og tiltak må på plass for å kontrollere smitten. Slik kan containere være til hjelp.

Når en pandemi inntreffer er det viktig at samfunnet står sammen for å kontrollere smitten. I dag ser vi at coronaviruset har stor spredningskraft, noe som nå har begynt å påvirke de fleste i Norge, og ikke bare de som utgjør risikogruppen. Flere bedrifter sliter, barn må holdes hjemme fra skoler og barnehager, og børsen er i fritt fall.

Det er viktigere enn noen gang å være påpasselig med håndhygiene, holde avstand til folk og bidra til å redusere smittefaren. RCONTAINER® ønsker også å vise samfunnsansvar og bidra til fellesdugnaden som nå pågår.

 

Slik kan våre containere bidra til å redusere smitteutbrudd

Vi har i lang tid jobbet med å utvikle containere og moduler til ulike formål og bransjer. Våre miljøcontainere er i hovedsak ment for å ta seg av miljøfarlig avfall, og de er bygget for å kunne oppbevare og håndtere slikt avfall på en trygg og sikker måte. Alle våre miljøcontainere kan låses og spesialtilpasses. De kan også isoleres, det kan monteres lys på innsiden og låsen kan økes til KL4 ved behov. Dette gjør at våre containere enkelt kan brukes i forbindelse med smittevernjobber eller som bufferlager.

I containerne kan det oppbevares varer og utstyr som brukes i forbindelse med det pågående smittevernarbeidet i ulike kommuner. Containerne er også enkle å flytte, og dersom de må fylles med utstyr kan de benyttes til frakt.

Hos oss kan du også finne andre typer containere eller moduler som kan være til hjelp i denne situasjonen vi nå står overfor. Vi har alt fra kjøle- og frysecontainere til modulvogner. Blir det behov for å opprette karantenebygg enkelte steder kan vi også utstyre helse og omsorgs-moduler tilpasset alle formål innen helsevesenet.

 

Vi tilbyr containere under corona-pandemien

Vi vet at mange står i fare for å miste arbeid i denne perioden. Derfor er det viktig for oss å hjelpe til der vi kan. For å holde vår egen bedrift flytende, sikre våre ansatte arbeidsplasser fremover og en stabil inntekt er det viktig at vi får økonomien til å gå rundt. Nettopp derfor kan vi ikke bidra med gratis-containere eller gratis utleie.

Samtidig ønsker vi å kunne gjøre det mer rimelig for alle kommuner som måtte trenge smittevernscontainere. Derfor vil vi i pandemi-perioden tilby containere og modulbygg som skal brukes til smittekontroll til gode priser. På den måten håper vi å kunne sørge for en bærekraftig fremtid for RCONTAINER® mens vi bidrar til at samfunnet kan gå fremover i denne tiden. Ta kontakt med oss for spørsmål vedrørende containere og modulbygg til corona-pandemien.

 

Ta kontakt med oss!

Vi ser frem til å løse dine utfordringer.

Kontaktskjema
logo-popup
For å kunne vise riktig pris trenger vi å vite om du vil handle som bedrift eller privatperson
Banner Image

HVEM VI ER

Vi er ikke bare en bedrift. Vi er en sjel. Vi har følelser, meninger, erfaringer, egenskaper og idéer. Vi elsker å skape, og særlig når utgangspunktet har vært «ingenting».

Les mer

Kontaktskjema

Fortell oss hva du leter etter

reblock

REBLOCK AS

Eiendomsprosjekter Leilighetsbygg Prosjektering Anbud
rcontainer

RCONTAINER AS

Stålmoduler Containere Modulvogner Ombygging