loader
Hva slags isolasjon trenger jeg til min container?

Hva slags isolasjon trenger jeg til min container?

Rcontainer > Containere > Hva slags isolasjon trenger jeg til min container?

En isolert container kommer mange til nytte. Gjennom god isolasjon kan du beskytte innholdet i containeren mot ekstrem kulde, brann, vann og fukt.

Vårt langstrakte land er fylt av vekslende værforhold. Vi kan gå fra -40 grader om vinteren til +40 om sommeren. Det kan regne, hagle og storme heftig. Benytter du deg av en container til oppbevaringeller frakt, vil det derfor være svært fordelaktig med god isolasjon slik at innholdet oppbevares trygt. Isolerte containere blir bare mer og mer populære. Nettopp derfor har RCONTAINER® utviklet både standardløsninger og spesialtilpassede containere med isolasjon etter ønske.

Brannisolerte containere kledd med varmgalvaniserte overflater

Oppbevarer man verdifulle gjenstander i en container sier det seg selv at man ønsker å holde disse sikre. Skulle uhellet være ute og en brann oppstår, kan du føle deg trygg på at innholdet ikke står i fare dersom du brannsikrer containeren.

Våre brannisolerte containere har REI 45 brannsertifisering, og er utstyrt med brannsikre paneler på innsiden. I tillegg er de kledd med varmgalvaniserte overflater på utsiden. Det er også mulig å isolere med steinull, som fungerer utmerket mot høy varme og brann. RCONTAINER® benytter seg kun av brannsertifiserte materialer til brannisolering av containere.

Isoler din container mot vann og fukt

Vann og fukt kan utgjøre store skader på diverse gjenstander. Mange typer materialer har lav toleranse for vann. Tre, papp og papir, metaller som ruster og sarte tekstiler kan lide dersom de lagres på steder som er våte, og dermed kan også store verdier gå tapt. Flere benytter seg i dag av isolerte containere for oppbevaring av verktøy, og dersom verktøyet får fuktskader kan det bli ubrukelig og dermed kostbart å erstatte.

Det er viktig å holde containeren lukket dersom det begynner å regne, og regner det inn i containeren gjennom åpningen bør man være rask med å tørke opp vannet slik at kondens ikke oppstår. Rett isolasjon vil også være lurt dersom man vil sikre seg mot vann, fukt og kondens, spesielt i et land hvor temperaturene kan variere voldsomt. Containeren kan isoleres med vannavstøtende plater eller OSB-plater, og platene kan tilpasses 50-300 mm isolasjon, samt etter ønskede u-verdier. Husk bare at jo tykkere isolasjon du velger, desto mer innvendig volum vil gå tapt. Det er også fullt mulig å installere ekstra ventilasjon i containerne dersom man vil unngå kondens og fukt.

 

Isolasjon mot kulde og ising

I vinterkalde Norge er det spesielt populært med containere isolert mot kulde og ising. Det finnes en rekke gjenstander som ikke bør lagres ved for lav temperatur, og som kan ta skade av kuldegrader.

RCONTAINER® har lang erfaring med isolasjon av containere mot kulde og is, og OSB-plater er spesielt egnet til nettopp dette formålet. Slike plater sikrer deg også mot ising langsmed veggene av containeren, slik at innholdet kan stå tørt og trygt. Det kan også være en fordel med en personaldør på containere som står utsatt for mye kulde. Da blir det lettere å bevege seg raskt inn og ut av containeren, uten å utsette innholdet for store mengder kulde om gangen. Varme, lys og generell strøm kan også installeres i containeren. På den måten vil innholdet holde en mer stabil temperatur, uavhengig av været utenfor. Det vil også bli lettere å lokalisere gjenstander man trenger, eller arbeide inne i containeren med varme og lys.

 

Vi hjelper deg med isolasjon av containere

Uansett om du er på utkikk etter en ferdig isolert container eller ønsker å etterisolere din container kan RCONTAINER® hjelpe. Selv om våre isolerte containere fungerer godt er det også viktig å huske at lokalt miljø og bruk har en stor innvirkning på hvor effektivt containerne kan beskytte innholdet. Har man høye industrielle krav kan det derfor lønne seg å også installere en industriell defukter i containeren.

Vi vet at containere kan tilpasses i det uendelige, og vi jobber hardt for å skape den perfekte containeren for deg og ditt formål. Alle våre containere kan isoleres og leveres med nøyaktig den innredningen du ønsker. Vi bygger og ombygger våre containere i Norge, og leverer dem med god garanti. Ta kontakt med oss for både salg, leasing og utleie av containere.

Ta kontakt med oss!

Vi ser frem til å løse dine utfordringer.

Kontaktskjema
logo-popup
For å kunne vise riktig pris trenger vi å vite om du vil handle som bedrift eller privatperson
Banner Image

HVEM VI ER

Vi er ikke bare en bedrift. Vi er en sjel. Vi har følelser, meninger, erfaringer, egenskaper og idéer. Vi elsker å skape, og særlig når utgangspunktet har vært «ingenting».

Les mer

Kontaktskjema

Fortell oss hva du leter etter

reblock

REBLOCK AS

Eiendomsprosjekter Leilighetsbygg Prosjektering Anbud
rcontainer

RCONTAINER AS

Stålmoduler Containere Modulvogner Ombygging