loader
Om oss

Om oss

Rcontainer > Om oss

Rcontainer AS ble etablert av 22 år gamle Richard Anfinsen Sandvik i 2007 med en idé om å tilby moduler og containere kombinert med gode transportløsninger, samt salg av aggregater for levering over hele Norge. Aggregatsalget har Rcontainer® tatt over fra familiebedriften B. Anfinsen Diesel Elektro AS, som var drevet av bestefaren til Richard. Firmaet var et av Norges desidert største innenfor produksjon av aggregat og med et lager på hele 2000 m2.

Rcontainer® startet raskt en avdeling Slovenia og har flyttet produksjonen av de fleste produkter til øst Europa og Kina, men beholdt de kjente merkevarene og kvaliteten. Vi tilbyr moduler, containere, offshore, dieseltanker, aggregater, modulvogner og ombyggingsjobber for alle våre prosjekter.

Siden oppstarten 2007 har veksten vært formidabel og i 2013 hadde gruppen Rcontainer® en omsetning på 41 millioner kroner.

For å styrke bedriftens posisjon i markedet å sikre en fortsatt trygg, lønnsom drift, har Rcontainer® bygget nytt hovedkontor og verksted på Herbergåsen industripark i Nes kommune, med god eksponering mot Riksvei 2. Med kun 45 min. fra Oslo og 20 min. fra Gardermoen gir dette bedriften et godt logistisk utgangspunkt nasjonalt og internasjonalt.

Med salgord: “I vår verden er alt mulig!” Ser vi frem til å løse din utfordring og gi deg et hyggelig tilbud.

logo-popup
For å kunne vise riktig pris trenger vi å vite om du vil handle som bedrift eller privatperson
Banner Image

HVEM VI ER

Vi er ikke bare en bedrift. Vi er en sjel. Vi har følelser, meninger, erfaringer, egenskaper og idéer. Vi elsker å skape, og særlig når utgangspunktet har vært «ingenting».

Les mer

Kontaktskjema

Fortell oss hva du leter etter

reblock

REBLOCK AS

Eiendomsprosjekter Leilighetsbygg Prosjektering Anbud
rcontainer

RCONTAINER AS

Stålmoduler Containere Modulvogner Ombygging