loader
Om oss

Om oss

Rcontainer > Om oss

Rcontainer ble etablert av 22 år gamle Richard I A Sandvik i 2007 med en idé om å tilby moduler og containere kombinert med gode transportløsninger, samt salg av aggregater for levering over hele Norge. Rcontainer AS som dagens selskap heter ble startet i 2021, og er i dag eiet av de ansatte og Richard I A Sandvik. Vi tilbyr moduler, containere, offshore, dieseltanker og ombyggingsjobber for alle våre prosjekter. Vi er spesielt gode på tilpasninger av ISO og lager containere, og har etablert oss med en rekke kunder innen offshore sektoren.

Siden oppstarten 2007 har veksten vært formidabel og Rcontainer® har fortsatt en veldig positiv utvikling i både salg og kunder.

For å styrke bedriftens posisjon i markedet å sikre en fortsatt trygg, lønnsom drift, har Rcontainer® bygget nytt hovedkontor og verksted på Herbergåsen industripark i Nes kommune, med god eksponering mot Riksvei 2. Med kun 45 min. fra Oslo og 20 min. fra Gardermoen gir dette bedriften et godt logistisk utgangspunkt nasjonalt og internasjonalt.

Med slagordet: “I vår verden er alt mulig!”

Ser vi frem til å løse din utfordring og gi deg et hyggelig tilbud.

logo-popup
For å kunne vise riktig pris trenger vi å vite om du vil handle som bedrift eller privatperson
Banner Image

HVEM VI ER

Vi er ikke bare en bedrift. Vi er en sjel. Vi har følelser, meninger, erfaringer, egenskaper og idéer. Vi elsker å skape, og særlig når utgangspunktet har vært «ingenting».

Les mer

Kontaktskjema

Fortell oss hva du leter etter

reblock

REBLOCK AS

Eiendomsprosjekter Leilighetsbygg Prosjektering Anbud
rcontainer

RCONTAINER AS

Stålmoduler Containere Modulvogner Ombygging