loader
Spesialbygde containere: Intervju med Rcontainer®

Spesialbygde containere: Intervju med Rcontainer®

Rcontainer > Containere > Spesialbygde containere: Intervju med Rcontainer®

Moderne verksted på Oppaker

I Rcontainer® sitt moderne verksted på Oppaker i Nes kommune bygges og spesialpasses containere av ulike størrelser til en lang rekke spesielle behov. Oppdragene på verkstedet varierer i alt fra enkel installasjon av innredning for privatpersoner som hyller og skap, til avanserte løsninger for offshore – og fiskeindustrien.

I denne ukens blogg har vi snakket med Remi Holm, partner i Rcontainer® for å høre mer om mulighetene som finnes ved å bygge om containere til å løse unike behov.

 

– Hvilke kunder er det som henvender seg for ombygde containere?

De som henvender seg for ombygging er alt fra privatpersoner til store konsern. De siste to årene har vi hatt ekstra stor pågang fra verksteder, samt offshore – og fiskeindustrien. Nå fortiden leverer vi for eksempel mange containere for ROV løsninger på vestlandet.

 

Isolerte containere er populært i vinterkalde Norge

– Er det noen spesielle ønsker til ombygging som er ekstra populære?

Løsninger for Isolasjon, ventilasjon og personaldører er noe vi ser går igjen og som er populære tilvalg. Isolerte OSB containere er populært i vinterkalde Norge hvor temperaturer kan gå fra -40 til 40+. Disse containerne er også utstyrt for å kunne håndtere ising langs veggene. I tillegg produserer verkstedet brannisolerte containere, som blir utstyrt med brannsikre paneler og kledd med varmgalvaniserte overflater på utsiden.

 

– Hvordan er prosessen når en kunde kontakter dere for en ombygging?

Det første og aller viktigste vi må gjøre er å kartlegge behovene til kunden sammen for å få en klar forståelse for hva kunden skal ha og ønsker seg. Videre må vi finne ut av hva slags løsning vi kan tilby og som vil egne seg best for dem. For større og avanserte prosjekter kan dette være en lengre prosess der vi kaster ballen mye frem og tilbake sammen med kunde.

Når denne prosessen er klar, innhenter vi tilbud fra eventuelle underleverandører før vi kalkulerer og sender ut tilbud til kunden.

Før vi setter i gang med ombyggingen innhenter vi alt av dokumentasjon som trengs for å kunne produsere containeren, som tegninger og lignende. Det er også en god prosess med planlegging knyttet til selve produksjonen.

Når alt dette er klart, setter vi i gang med selve produksjonen av den ombygde containeren i verkstedet vårt.

 

– Hva er det mest utfordrende oppdraget dere har utført i verkstedet?

Det mest utfordrende oppdraget vi har hatt hittil var et prosjekt med levering av 2 stk 20 fot containere til en fiskefór-fabrikk. Dette var miljøcontainere med spesialtilpasset innredning og store elektriske porter på langsiden. Prosjektet er også et av de vi er aller mest fornøyde med

I tillegg til ROV-løsningene vi arbeider mye med i dag, er andre prosjekter som skiller seg ut verksted-containere levert til vannverket i Oslo kommune, samt sagcontainer levert til Consolvo.

 

ombygging av containere

Ombygde containere

– Dere gir 3 års garanti på ombygde containere. Hvordan kvalitetssikrer dere ombygde containere før levering til kunde?

Når arbeidet er ferdigstilt utfører vi en grundig kvalitetssjekk på arbeidet. Dette er en visuell inspeksjon der vi går igjennom ordren og at containeren er produsert i henhold til denne. Her gjøres det også en visuell inspeksjon av alle sveiser på containeren. I tillegg henter vi inn en samsvarserklæring fra elektriker som sendes til kunden.

Ingen utfordring for stor

I Rcontainer® leverer vi et hav av ombygging-løsninger for våre kunder, og ingen utfordringer er for store for våre dyktige verkstedarbeidere! Alle ombygginger utføres i vårt topp moderne verksted på Oppaker. Vi har meget høye krav til kvalitet og utførelse, og gir derfor 3 års garanti på alle våre ombygginger. Transport av containere blir koordinert av Rcontainer®.

logo-popup
For å kunne vise riktig pris trenger vi å vite om du vil handle som bedrift eller privatperson
Banner Image

HVEM VI ER

Vi er ikke bare en bedrift. Vi er en sjel. Vi har følelser, meninger, erfaringer, egenskaper og idéer. Vi elsker å skape, og særlig når utgangspunktet har vært «ingenting».

Les mer

Kontaktskjema

Fortell oss hva du leter etter

reblock

REBLOCK AS

Eiendomsprosjekter Leilighetsbygg Prosjektering Anbud
rcontainer

RCONTAINER AS

Stålmoduler Containere Modulvogner Ombygging