loader
Søk search-image
Moduler

Moduler

Rcontainer > Moduler

Se noen av våre spennende referanser!

Elegante og robuste hardbruksboliger til Sandefjord og Horten kommune

REBLOCK har som totalentreprenør fått gleden av å kunne levere et verdig botilbud for en utsatt brukergruppe i Sandefjord og Horten. Vi ønsket å kunne levere modulene som et hjem som har kvalitetene til vanlig bolig, robustheten og mobiliteten til en container og med estetikk som et hus. Boligene er laget for å kunne tåle

Hurtig leveranse av flotte skolebygg til Askim kommune

REBLOCK har overlevert 2 flotte skolebygg til Askim kommune. Vi fikk totalentreprise på leveranse av skolebygg til tidligere Hobøl og Spydeberg kommune, og er stolte over å ha ferdigstilt prosjektene til avtalt tid. Klasserommene er av kunde blitt beskrevet som de beste og fineste i hele kommunen. REBLOCK er veldig fornøyd med å kunne levere

Ny ankomsthall til Sundt Air

I 2018 ble REBLOCK kontaktet for å gi en pris på levering av en ankomsthall til Sundt Air i Stavanger. Senere det samme året ble kontrakten signert med et endelig utformet bygg på 125 kvadratmeter med REBLOCK Contracting AS som totalentreprenør på prosjektet. Bygget ble prosjektert med CEMBRIT fasadepanel, balansert ventilasjon, fine lyse overflater, teknisk

offentlig bygg sykehus

Tilbygg til Sørlandet Sykehus – Kristiansand kommune

Reblock har levert tilbygg til Sørlandet Sykehus. Bygget er et permanent TEK17 bygg bestående av 14 stk TEK17 byggmoduler og er på totalt 406 kvm BTA. Et krevende og spennende prosjekt med høye krav. Vi takker Kristiansand kommune for tilliten!

Kantinebygg moduler

Kantine-bygg til Yilport AS

Flott kantine-bygg levert til Yilport AS i Oslo. Dette er et midlertidig TEK10 bygg, bestående av 5 stk TEK10 Tempmoduler. Modulbygget er på totalt 126 kvm BTA. Reblock takker for orderen!

modul-bygg tek-10 midlertidig bygg reblock

Midlertidig TEK10 bygg til Oddvar Øygaard AS

Et flott, midlertidig TEK10-bygg levert til Oddvar Øygard AS på Gol i 2018.  Bygget består av 8 stk TEK10 Tempmoduler og er på 200 kvm BTA. Reblock takker for orderen!

midlertidig bygg tek17

Midlertidig skolebygg til Voss kommune

Midlertidig skolebygg til Voss kommune, Palmafossen skule. Midlertidig bygg TEK17, bestående av 13 stk. TEK17 Tempmoduler  på totalt 325 kvm BTA.    

helikopter levering av brakke moduler

Film: Helikopter-levering av moduler

Reblock fikk ordre fra Vadheim Kraft på en litt spesiel levering av en TEK10 brakke og modulrigg. Modulene måtte bli flydd inn med helikopter. Utfordringen bestod av å kunne ha lav nok vekt pr. modul for flygningen. Reblock løste det etter at vi fikk vite helikopter-typen og maks last det kunne ta. Se film av

showroom for bil seat møller norge

Film: Levering av showroom for bil

Reblock har på oppdrag for Harald A. Møller AS levert komplett showroom for bil. Showroomet består av 8 moduler. Se film av leveringen her!

midlertidig kontor-bygg moduler

Film: Flott kontorbygg til Volda Maskin AS

  Reblock vant et flott prosjekt med levering til Volda Maskin. Totalt 22 byggmoduler på 8,4*3,0m – 554, kvm. Blir levert som permanent bygg med skjult. ventilasjon, spiserom, glassvegger i gang, flott entre og fasade. Byggmodulene blir bygget iht. TEK17.

modulbygg gardemoen avinor

Spesialmodul til Avinor ved avgangshallen på Gardermoen OSL

Reblock fikk kontrakt av Avinor på og levere et modulbygg som består av 3 stk. sammensatte moduler med dimensjonene 3*3,5m. Modulbygget skal stå utenfor avgangshallen på Gardermoen. Dette er en flott signatur modul og Reblock takker Avinor for ordren.

nordland sykehus modulbygg

Tilbygg til Nordland sykehus

Reblock vant kontrakt på og levere Nordland sykehus sitt anbud. Bygget er på totalt 337m2 og består av totalt 14 stk. moduler. Konstruksjonen er iht. REI30 med flotte fasadeplater fra Cembrit. Leveres med balansert ventilasjon, sprinkler system og brannalarm system.

Reblock-butikkmodul-avinor-gardermoen-2-1-768x432

Levering til EUROPARK på Gardermoen OSL

Reblock fikk i oppdrag å levere en meget spesiell modul til EUROPARK på Gardermoen. Modulen skulle ha en flott vertikal fasade av treverk, innvendige gips vegger med innfelte striper med LED lys, laminatgulv og modulen skulle monteres i parkeringshuset hvor det vara kun 5 cm klaring ovenfor modulen. Modulen måtte derfor transporteres flatpakket inn og monteres på

20 fot moduler for kontorbruk til datek i oslo 2017

Flotte kontormoduler levert til Datek i Oslo

Datek AS i Oslo hadde behov for ekstra kontorplass. Løsningen ble disse flotte kontormodulene fra Reblock. Vi takker for oppdraget!

timelapse modulbygg tårn

Timelapse: Levering av TV-tårn til Florø fotball-stadion

Reblock fikk gleden av og levere et flott tv tårn til Florø stadion. Prosjektet er satt sammen av stålmoduler over 3 etg. Bygget ble levert i tide og en godt fornøyd kunde. Reblock takker for ordren fra Florø kommune. Se timelapse video av monteringen:

container modul i Vigelandsparkenj

Butikkmodul i Vigelandsparken

Reblock leverte i sommer et lite smykke av en modul til Vigelandsparken. Hele sommeren fikk butikken stor oppmerksomhet og kunden ble godt fornøyd med produktet. Store flotte vinduer som kan dekkes til med nedtrekkbare plater som også fungerer som beskyttelse mot regn, skjult el. installasjon, hylle system på vegger, laminat gulv. Det ble også installert

skolebygg sør trønderlag

Film: Midlertidig skolebygg til Sør-Trøndelag fylkeskommune

Reblock leverte en flott skolepaviljong til Sør-Trøndelag fylkeskommune. Bygget ble montert trygt opp på Røros og overlevert som et nøkkelferdig bygg før skolestart i august 2017. Midlertidig bygg bestående av 21 stk. TEK17 Tempmoduler. Bygget var på hele 529 kvm BTA og leveringstiden var kun 10 uker. Se film av prosjektet her:

sanitærbygg-langhus-norges-største-hvileplass

Sanitærbygg til Norges største hvileplass

Reblock overleverer stolt et flott sanitærbygg satt sammen av TEK10 byggmoduler på Langhus. Cor-TEN fasade blandet med flotte vertikale trebord, teknisk rom for el og balansert ventilasjon, egen kontoravdeling med wc og bøttekott samt stort møterom. Sanitæravdeling med dusj og wc for herrer og damer + HC avd. Kontrakten hadde en verdi på over 2

Obos modulbygg visningsbygg

Levering av visnings-bygg til OBOS

Reblock leverte i 2016 et flott visnings-bygg til OBOS ved rundkjøringen på Lambertseter. Modulene er skreddersydd etter kundens behov og er innredet av kunden etter levering. Eget grøntområde og terrasse. Flotte, store flater for god eksponering samt store vindus-overflater.

modulbygg til felleskjøpet i moss

Film: Levering av modulbygg til Felleskjøpet

Reblock leverte et flott modulbygg til Felleskjøpet i Moss 2017. Modulbygget er tilpasset med korrekt type maling, isolering og dimensjonering iht. kundens ønsker. Se video og bilder av leveringen:

Barnehagebygg i moduler

Film: Leveranse av barnehagebygg

Her er et fantastisk eksempel på hva vi kan levere: En barnehage satt opp over 2 etg. 624 kvm fordelt over 14 TEK10 byggmoduler. Fordelen med byggmoduler er kort leveransetid, produksjon i tørre omgivelser, meget kort byggetid på lokasjon og alt blir levert av Reblocks team slik at du som kunde har ett firma og

bolig-for-vanskeligstilte-fasade-Reblock

Bolig for vanskeligstilte

Reblock inngikk kontrakt med AH Bygg AS i Sogndal for levering av bolig for vanskeligstilte. Boligen er meget flott, med fasade av vertikale trebord og fine vinduer.Det er med tilhørende vaktrom og bygget iht. TEK10 norm for permanentbygg. Bygget har en dimensjon på 7,4*9,1m/ 67 kvm + bod. Reblock ble valgt på grunn av fordelaktig pris

boligmodul

Boligmodul iht. TEK10 levert til privatkunde

Reblock fikk i oppdrag før sommeren og levere en flott boligmodul til en privat kunde i Elverum. Dette er en utvidet modell av en eksisterende løsning. Detaljer var viktig og alt ble skreddersydd for kunden. Fra innvendig type veggpanel, fliser på bad, detaljer for IKEA kjøkkenet og garderobe, gulvtype, list osv. Utvendig fasade er med

Relaterte Produkter

See flere
Tilbygg til Sørlandet Sykehus – Kristiansand kommune

Tilbygg til Sørlandet Sykehus – Kristiansand kommune

Reblock har levert tilbygg til Sørlandet Sykehus. Bygget er et permanent TEK17 bygg bestående av 14 stk TEK17 byggmoduler og er på totalt 406 kvm BTA. Et krevende og spennende prosjekt med høye krav. Vi takker Kristiansand kommune for tilliten!

Kantine-bygg til Yilport AS

Kantine-bygg til Yilport AS

Flott kantine-bygg levert til Yilport AS i Oslo. Dette er et midlertidig TEK10 bygg, bestående av 5 stk TEK10 Tempmoduler. Modulbygget er på totalt 126 kvm BTA. Reblock takker for orderen!

Midlertidig TEK10 bygg til Oddvar Øygaard AS

Midlertidig TEK10 bygg til Oddvar Øygaard AS

Et flott, midlertidig TEK10-bygg levert til Oddvar Øygard AS på Gol i 2018.  Bygget består av 8 stk TEK10 Tempmoduler og er på 200 kvm BTA. Reblock takker for orderen!

logo-popup
For å kunne vise riktig pris trenger vi å vite om du vil handle som bedrift eller privatperson
Banner Image

HVEM VI ER

Vi er ikke bare en bedrift. Vi er en sjel. Vi har følelser, meninger, erfaringer, egenskaper og idéer. Vi elsker å skape, og særlig når utgangspunktet har vært «ingenting».

Les hele historien

Kontaktskjema

Fortell oss hva du leter etter

reblock

REBLOCK AS

Eiendomsprosjekter Leilighetsbygg Prosjektering Anbud
rcontainer

RCONTAINER AS

Stålmoduler Containere Modulvogner Ombygging